🚚 Bestil nu og modtag i morgen

40 Years Fjernbetjent Trusse Vibrator

369,00 kr.

Vidunderlig trussevibrator fra 40 Years. Perfekt til en hed aften med din partner!

Kun 6 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Rystende og vibrerende sensationer i trussen 

Forkæl dig selv eller din partner med denne eksklusive trussevibrator fra 40 Years. Med denne vibrator kan du eller din partner godt se frem til intens stimulation, der giver dig lyst til at række ud efter denne fornøjelseskammerat igen og igen.

Vibratoren har et fyldigt skaft i penisoptik og en vibrerende klitorisstimulator med fine og stimulerende nopper. Du kan nemt vælge mellem 7 forskellige rystemodi og 7 forskellige vibrationsmodi ved at trykke på en knap på den trådløse fjernbetjening.

Den trådløse fjernbetjening gør det også muligt for jer for at eksperimentere med fræk stimulation ved at overlade kontrollen til ham (eller hende). Med en rækkevidde på 10 meter kan I få det supersjovt med spændende nydelse, der giver jer lyst til at nyde hinanden senere i soveværelset. Tænd for vibrationerne på en date eller under middagen og kast dig ud i et frækt eventyr med fortryllende sensationer.

Du skal blot lægge vibratoren ned i trussen, og så vil skeden og klitoris blive forkælet på samme tid. Vibratoren er lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behaglig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at fjernbetjeningen bruger 1 x CR2032-batteri (medfølger).

Fantastiske Fordele:

  • Pirrende og praktisk design.
  • Stimulerer klitoris og skeden med dejlig nydelse.
  • 7 forskellige ryste- og vibrationsmodi.
  • Inkl. trådløs fjernbetjening.
  • Rækkevidde på 10 meter.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: 40 Years
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og skede
Samlet længde: 12,2 cm
Samlet bredde: 11,2 cm
Klitorisstimulator længde: 7,9 cm
Skaft indføringslængde: 10, 4 cm
Skaft diameter: 2,7 – 3,5 cm
Vægt: 203 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme