Bestil nu og modtag i morgen

Anal Fantasy Mega Insta-Gaper Sort

299,00 kr.

Oplev en frækkere og mere intens anal stimulation med Insta-Gaper Butt Pluggen fra Pipedream

 

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Vil du sidde på noget som med garanti fylder dig med en pirrende begejstring?

Mega Insta-Gaper med den tulipan-lignende spids indsættes først analt, hvorefter den udfoldes inden i dig, så den genvinder sin tulipanform. Når den er foldet ud, så stimuleres du af dens fulde potentiale som presser på dine allermest følsomme punkter. Giver en pirrende, erotisk og fræk følelse af at være fyldt helt ud.

Mega Insta-Gaper har en smal hals, der giver dine ringmuskel mulighed for at klemme rundt og holde den inde, mens den brede base sikrer, at den ikke glider for langt ind. Sugekop foden sidder godt fast, og giver dig mulighed for at ride imod nye erotiske og frække orgasme højder.

Mega Insta-Gaper kan bruges til et strejf af dominans igennem anal leg, eller alene.

Insta- Gaper er velegnet til personer med erfaring indenfor anal leg, og vi råder til at man er generøs med en god glidecreme.

Vi anbefaler hos Private Play altid at anskaffe sig sexlegetøjs-rens for din egen og legetøjets skyld!

Fantastiske Fordele:

  • Fleksible spidser der klemmer sammen for nem indførelse
  • Udvider sig øjeblikkeligt inde i anus
  • Superstærk sugekop base
  • Ultra-hygiejnisk Elite Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

  • Indsættelig længde: 9,5 cm
  • Bredde / diameter (åben): 10,3 cm
  • Bredde / diameter (lukket): 5 cm