Bestil nu og modtag i morgen

Anal Fantasy Oppustelig P-Spot Massager

479,00 kr.

Oppustelig prostata-plug med vibrationer.

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Stimulerende prostata-leg! 

Udforsk hans prostata med Anal Fantasy Oppustelig P-Spot Massager. Du skal blot føre pluggen op, og derefter puste den op med håndpumpen til den størrelse, du er komfortabel med. Den har en længde på 9 cm, som ikke kan ændres, men du vælger selv bredden!

Hvis du vil have vibrationer, så kan du bruge den ledningsførte fjernbetjening og vælge den vibration, som siger dig mest. Pluggen er lavet i et ftalat- og latexfrit silikone. Derudover anvender den AA-batterier (medfølger ikke)

Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med dette produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Stimulerer prostata
  • Du kan selv styre bestemme bredden

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Oppustelig P-Spot Massager”