Bestil nu og modtag i morgen

Basix Dildo med Kugler 15 cm Lyserød

129,00 kr.

Naturtro dildo i lyserød farve fra Basix. Perfekt til begynderen!

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En begyndervenlig dildo til hende 

Leder du efter en charmerende og begyndervenlig dildo, der kan gøre dine intime sessioner endnu bedre? Så bør du prøve denne naturdildo fra Basix. Glæd dig til intens og fantastisk stimulation – uanset om du er alene eller sammen med en partner.

Denne lyserøde dildo kommer i et naturtro udseende med udpræget glans, årer og testikler. Alle disse detaljer bidrager til, at du får en mere “realistisk” stimulering, der føles behagelig og lækker for dig.

Dildoen har desuden også sugekop/fod, hvilket gør det muligt for dig at nyde håndfri fornøjelse. Du skal blot sætte denne fornøjelseskammerat fast på en glat overflade som f.eks. et spejl eller et badeværelsesgulv, og så kan du nyde din dildo på nye og spændende måder.

Da dildoen har en sugekop i enden, kan du også se frem til at bruge den sammen med en strap-on med en partner. Du får derfor en multifunktionel dildo, der både kan stimulere ham og hende vaginalt eller analt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og indbydende design.
  • Naturtro detaljer – for en mere realistisk stimulering.
  • Sugekop/fod – for en håndfri fornøjelse.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges analt eller vaginalt.
  • Strap-on kompatibel.

Information

Mærke: Basix
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 15,2 cm
Indsættelig længde: 14 cm
Bredde: 4 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme