You2Toys Belou Luksus Rosegold Vibro-Bullet med Klitorisstimulator

479,00 kr.

Dobbelt stimulering til ekstatisk nydelse.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækre vibrationer til hende!

Belou Luksus Rosegold Vibro-bullet med Klitoris Stimulator er dette yderst smukke vibro-æg, som byder på et dobbelt forkælelsesprogram. Denne vibro-bullet forkæler ikke blot vaginalt, men også klitoris med den lille pirrearm. Der er 4 vibrationsmønstre og 4 vibrationshastigheder til rådighed.

Ledningsfri fjernbetjening med en rækkevidde op til 5 meter, så ægget er perfekt til par som elsker at lege. Den lille pirrearm og forkæler din lystknop. For mere komfort og blidere stimulering kan den vedlagte silikonepude, som kan trækkes over spidsen på pirrearmen.

Opladningstid ca. 180 minutter, funktionstid ca. 45 minutter, standby ca. 120 minutter. Inklusive knapcellebatteri til fjernbetjeningen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 4 vibrationsmønstre.
  • 4 vibrationshastigheder.
  • Flot og feminin farve.
  • Stimulerer vaginalt og klitoris.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: Belou
Farve: Rosa
God til: Kvinde/par
Længde: 8,5 cm
Diameter: 0,9 – 3,6 cm
Vægt: 0.123 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris/vaginal
Vandtæt: Ja
USB kabel: Medfølger
Materiale: ABS med PU belægning, Silikone med PU belægning, ABS med metallic overflade

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme