Bon4M Small Rustfri Stål Kyskhedsbælte

1.595,00 kr.

Frækt kyskhedsbælte til ham i rustfrit stål. Er du klar til kinky leg?

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør legen sjovere 

Med dette kyskhedsbælte fra Bon4 er du sikret en kinky leg, hvor nøgleholderen har total kontrol over ham, der skal have buret på. Penisburet er ideelt til mænd med en penisstørrelse mellem 7 til 10 cm i slap tilstand.

Den innovative Bon4M-serie kommer med et nyt og lettere låsesystem og tilbyder bæreren 3 forskellige muligheder, når du skal spænde dit bur, så du får den allerbedste sikkerhed og komfort. De nye CBR’er (cock & ball rings) forårsager ingen eller meget lidt klemning og er derfor kun tilgængelige i den forbedrede hængslede version.

Når du har låst buret til din komfortable størrelse, kan du have buret på 24/7. Det betyder, at du kan forblive underdanig og være kontrolleret af nøgleholderen så længe han eller hun har lyst. Fra det øjeblik du er låst inde i buret, er der ikke flere erektioner, onani eller ejakulation. Derudover har dette bur også lufthuller, til når han skal urinere.

Buret har en indre diameter på 3,6 cm og en længde på 6,5 cm. Derudover kommer buret med 7 forskellige baseringe på 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 mm.

Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at dette bur har en samlet vægt på 233 g.

Fantastiske Fordele:

  • Bur i rustfrit stål.
  • Syv forskellige og innovative hængslede ringe.
  • Tre forskellige størrelser af låsepinde. 
  • To forskellige størrelser af afstandsstykker.
  • Kan bruges 24/7.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme