Bestil nu og modtag i morgen

Bon4M Solid Kyskhedsbælte Rustfri Stål Small

899,00 kr.

Frækt kyskhedsbælte til ham fra Bon4. Er du klar til at overgive kontrollen?

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til den kinky leg 

Med dette kyskhedsbælte fra Bon4 er du sikret en kinky leg, hvor nøglebæreren har total kontrol over ham, der skal have buret på. Penisburet er ideelt til mænd med en lille til mellem penisstørrelse.

Skub din pung efterfulgt af din penis gennem en af ​​ringstørrelserne og find ud af, hvilke der passer bedst. Der er i alt 4 forskellige ringstørrelser at vælge imellem, så du får den allerbedste komfort. Når du har fundet den bedste størrelse til dig, fastgøres buret til ringen, og så overdrager du nøglerne til nøgleholderen. 

Fra det øjeblik du er låst inde i buret, er der ikke flere erektioner, onani eller ejakulation. Det er nøgleholderen, der bestemmer, hvornår du må komme fri og nyde dette. Derudover har dette bur også lufthuller, til når han skal urinere.

Buret har en indre diameter på 3,6 cm og en længde på 6,5 cm. Derudover har buret 4 baseringe på 40, 44, 48 og 52 mm.

Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til ham, der elsker total underkastelse.
  • Bur i rustfrit stål.
  • Hængelås i messing.

Detaljer

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Bon4M Solid Kyskhedsbælte Rustfri Stål Small

  1. Jannick

    Vi købte dette penisbur for at prøve kræfter med en anden sexoplevelse. Det var en extreme fræk oplevelse.

Tilføj en anmeldelse af varen