Bestil nu og modtag i morgen

Bon4ML Kyskhedsbælte Rustfrit Stål

999,00 kr.

Kan du godt lide dominerende lege med din partner, hvor han/hun bestemmer over dig og dine lyster? Så burde du prøve dette kyskhedsbælte fra BON4.

Ikke på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Et innovativ kyskhedsbur til ham 

Vil du gerne gøre dit sexliv mere spændende? Så skulle du prøve et kyskhedsbur fra BON4. Dette penisbur udfordrer din dominans og gør enhver lejlighed, du har buret på, mere kinky.

Buret lukker penis inde og sikrer, at du ikke kan opnå erektion. På den måde vil nøglebæreren have fuld kontrol over dig og din lyst. Undertrykkelse har aldrig været frækkere! Så snart din penis er lukket inde i buret, vil du være totalt submissiv.

Bæltet er lavet i rustfrit stål og kan bæres 24/7 under alle omstændigheder. Vi anbefaler dog til begyndere at starte langsomt ud. Buret har huller for enden, hvilket også betyder, at du kan have buret på, hvis eller når du skal urinere. Det er dog en god idé at have papir i nærheden, så du kan sørge for at få alle dråberne væk for det mest hygiejniske resultat.

Buret har en indre diameter på 3,8 cm og en længde på 8,5 cm. Derudover kommer buret med 7 baseringe, der har diametre på hhv. 40, 42, 44, 46, 48, 50 og 52 mm.

Fantastiske Fordele:

  • Frækt kyskhedsbur til ham.
  • Lavet i rustfrit stål.
  • Perfekt til ham, der gerne vil være submissiv.
  • Kan bæres 24/7.
  • Kommer med 7 forskellige baseringe.
  • Opbevaringspose medfølger.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme