Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Bækkenbundstræner med Vibrator & Armbånd

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Fjernbetjent bækkenbundstræner med intelligent hukommelse, der husker, hvordan du kan lide det. Træn din bækkenbund og bliv stimuleret på samme tid!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Få den bedste træningsrutine! 

Grundlaget er klar til din næste træning i bækkenbunden med Wristband Remote Ultra-Soft Kegel System, som er her for at intensivere din træningsrutine.

Produktudviklingsteamet fra CalExotics har gjort det igen ved at designe en ultra-soft dobbelt kegelvibrator, som er ligeså behagelig, som den er spændende med 12 intense vibrationsfunktioner, blød silikoneoverflade og armbånds fjernbetjening.

Mens letknappen styrer intensiteten, og kegelvægten giver dig den ønskede stimulering, husker den integrerede avancerede hukommelseschip, hvordan du kan lide det ved at starte med den sidst anvendte funktion.

Genoplad den førsteklasses silikone-massager på under 1 time med det medfølgende USB-opladerkabel for at nyde 80 minutters vibrationer. Den dobbeltvirkende hentningsledning fungerer også som en enkelt tryk på en enkelt knap med en rejselåsfunktion. Den selvforseglende opladningsport og den næsten sømløse krop giver dig dampende ind og ud af vand med denne vandtætte vægt. Den førsteklasses Ultra-Soft flydende silikone er kropssikker, uparfumeret og fri for ftalater for at holde dig glad og sund.

Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Brug en vandbaseret glidecreme, når du skal indføre disse kugler. Når du er færdig med at bruge disse kugler, så er det en god idé at rengøre dem med en sexlegetøjsrenser, så du er sikret det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Gode til at styrke muskulaturen i underlivet.
  • Giver en øget sexlyst.
  • Kropssikkert materiale.
  • Uparfumeret og fri for ftalater.
  • 12 intense vibrationsfunktioner.
  • Genopladelig.
  • Styres let fra håndledet.