Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Calexotics Penisring Sæt Silikone Sort

69,00 kr.

Penisring sæt til ham, der gerne vil holde længere solo eller sammen med sin partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til forførende og intime stunder

Med Calexotics Penisring Sæt Silikone i sort får du et frækt sæt, som hjælper dig med din forførelsespræstation samt en længere udholdenhed. Penisringene er elastiske og behagelige at have på. Oplev en større selvtilfredshed og mere glæde ved dine intime stunder.

Ringene er lavet af uparfumeret 100% ren silikone og leveres i et sæt med tre ringe. Den mellemstore, store og generøse ekstra store ring er designet til erektionsstimulering og vedligeholdelse af udholdenhed. De bøjelige, slanke og glatte ringe glider komfortabelt på den oprejste penis for ophidselse og stimulering under intim soloudforskning og intimt parforhold.

For at øge følsomheden og for at maksimere og øge ekstasen anbefales det, at du altid bruger et smøremiddel af høj kvalitet med dette legetøj til opbevaring. Enhancer-sættet er perfekt til diskret vedligeholdelse og er fantastisk til spontan leg og er ideelt til første gang og erfarne brugere.

De individuelle forstærkerringe kan bruges sammen med dit yndlingsvibrerende stimulatorlegetøj til forlænget nydelse. Slip på din foretrukne elastiske ringstørrelse og forbered dig på at forkæle dig med endeløse pirrende eksplosioner.

Vi anbefaler, at du vasker ringene med varmt vand og sæbe før og efter brug. Du kan eventuelt benytte et renseprodukt til sexlegetøj sammen med din rengøring for det mest hygijeniske resultat. 

Fantastiske Fordele: 

  • Længere udholdenhed.
  • Erektionsstimulering.
  • Elastiske – så de nemt kan komme af og på.
  • Komfortable.
  • Nemme at rengøre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Calexotics Penisring Sæt Silikone Sort”