CalExotics Stopring Transparent

39,00 kr.

Superstrækbar og blød stop-ring til ham, der ønsker behageligere penetrering.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til skønne fornøjelser

Denne transparente ring er perfekt til dig, der gerne vil have en behageligere oplevelse under sex. Med denne ring vil du opleve, at hårde stød pludselig bliver behagelige for både dig og din partner, da den bløde ring forhindrer ham i at ramme for hårdt.

Den elastiske penisring giver dig total kontrol over indtrængningsdybden for ultimativ og komfortabel penetration. Denne stop-ring er ekstremt strækbar og er fremstillet i et ftalatfrit, kropsikkert TPR for at sikre ro i sindet gennem hvert lidenskabeligt øjeblik.

Ringen er også perfekt til ham, der er lidt for stor til sin partner. Når denne ring bliver sat rundt om penis, vil hans størrelse mindskes markant.

Denne ring er enormt begyndervenlig, nem at rengøre og kræver ingen særlig pleje. Før og efter hver brug anbefaler vi, at du vasker penisringen indvendigt og udvendigt med varmt vand og sæbe. Brug eventuelt også et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ekstremt strækbar.
  • Behageligt og blødt materiale.
  • Gør penetrering mere behagelig for både ham og hende.
  • Fremstillet i ftalatfrit, kropsikkert TPR.
  • Begyndervenlig.

Information

  • Mærke: Calexotics
  • Farve: Transparent
  • Diameter: 3,75 cm
  • Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme