🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Crystal Skin Penishylster med Bælte

199,00 kr.

Crystal Penishylster med bælte til ham, der gerne vil gøre mere ud af fantastiske sexstunder.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til de intime stunder 

Vil du gerne prøve noget nyt i soveværelset? Så kan vi varmt anbefale dette penishylster med bælte fra Crystal Skin. Dette hylster sikrer nemlig, at du får en længere og tykkere penis, som både du og din partner kommer til at elske.

Crystal Skin Penishylster har et justerbart hoftebælte for at sikre, at hylstret bliver på plads, når du og din partner benytter jer af denne flotte sag. Derudover vil den faste pasform effektivt støtte din erektion.

Hylsteret er lavet i et behageligt og blødt materiale, som gør jeres leg endnu bedre, og det flotte, gennemsigtige design giver også dig fuld overblik over din penis i dette hylster.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Kom gerne lidt glidecreme på inde i hylsteret for en nemmere indsættelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • For en tykkere og længere penis.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • Kan give dig længere udholdenhed.
  • Lavet i et superblødt materiale.

Specifikationer

Mærke: Crystal
Farve: Transparent
God til: Par
Længde: 21,4 cm
Diameter: 3,1 – 5,2 cm
Materiale: TPE, polyester

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme