Dillio Strap-on Harness Sæt 17 cm

449,00 kr.

En dejlig strap-on, der passer perfekt til kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til fræk strap-on leg! 

Står du og mangler den helt rigtige strap-on til hede pegging sessioner eller lesbisk kærlighed? Så kan vi varmt anbefale denne strap-on harness fra Dillio. Perfekt til hende, der gerne vil tage styringen og give sin partner masser af lækker nydelse.

Denne harness er ikke kun stilfuld, men også effektiv til at ramme alle de rigtige punkter. Denne strap-on har seler, der sørger for, at du altid har den perfekte pasform, og at intet glider uønsket rundt.

Den medfølgende dildo har en blød og kærtegnende overflade, som let glider ind i din partner. De tre forskellige ringe gør det også muligt for dig at udskifte dildoen med en anden dildo eller dildovibrator.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuld og effektiv strap-on.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.
  • Perfekt til hede pegging-sessioner.
  • Kommer med en udskiftelig dildo.

Information

Mærke: Dillio
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 16,5 cm
Indsættelig længde: 15,2 cm
Diameter: 4 cm
Materiale: PVC, polyamid, metal og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme