Doc Johnson The Gal Pal Strap-on

299,00 kr.

En fabelagtig strap-on, der tilfredsstiller begge parter under samleje!

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Ren fornøjelse til begge! 

Glæd dig selv og din partner med denne anatomisk designet harness frie strap-on, der tilfredsstiller begge parter under samleje. Du kan være helt sikker på, at denne strap-on rammer alle de rigtige punkter – for både dig og din partner.

Denne strap-on er ideel til kvinder og kan bruges af kvinde/kvinde og mand/kvinde par. Du kan derfor både stimulere din partner analt og/eller vaginalt – valget er op til jer. Perfekt til hed leg eller frække pegging sessioner!

Du skal blot indføre denne strap-on i vagina, og så vil den blive holdt på plads, mens du penetrerer din partner. Denne strap-on er desuden fremstillet i 100% kropsvenligt silikone, som er fri for ftalater og er derfor det ideelle legetøj til jeres næste parleg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk form.
  • Tilfredsstiller begge parter under samleje.
  • Fremstillet i kropsvenligt silikone.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde par.

Information

Mærke: Doc Johnson
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 19,3 cm
Indsættelig længde: 16,2 cm
Diameter: 4,6 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme