One Size Elastisk Penisring

39,00 kr.

Lækker, elastisk penisring til din nydelse.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Udstyret til en fræk aften!

Stretchy penisring er lige det, du står og mangler, hvis du gerne vil have en fyldigere og kraftigere erektion. Penisringen er elastisk og bred, og så sidder den godt fast rundt om penis. Penisringen er “one size”, så den passer alle størrelser!

Du kan både bruge denne penisring alene eller sammen med din partner. Oplev en længere udholdenhed samt bedre ydeevne og fornøjelsesoplevelse.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme for en mere erotisk og ophidsende oplevelse. Husk, at rengøre dette produkt både før og efter brug med varmt vand og sæbe. Brug eventuelt også et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Passer alle størrelser.
  • Fyldigere og kraftigere erektion.
  • Bedre ydeevne og fornøjelsesoplevelse.
  • Længere udholdenhed.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme