Emerald Love Luxurious Mini Vibrator Grøn

299,00 kr.

Skøn minivibrator i et luksuriøst design og kommer i den flotteste smaragdgrønne farve, der gør den til en fryd for øjet. Perfekt til natskuffen!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrationer til blid stimulering 

Emerald Love Luxurious Mini Vibrator i grøn er en skøn mini vibrator med udpræget diamantstruktur og blød afrundet spids, der er perfekt til målrettet stimulation af lystpunkterne. Du kan bruge den på blandt andet klitris, brystvorter, testikler, perineum osv.

Minivibratoren har 10 vibrationsfunktioner, som sikrer varieret sjov og kan bekvemt styres med et tryk på en knap. Brug den alene eller sammen med en partner.

Du kan også nyde denne minivibrator i badekarret eller i brusebadet, da den er vandtæt. Den fløjlsagtige bløde berøringsstruktur gør, at huden føles meget behagelig, når den stimuleres og forkæles.

Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 60-90 minutter og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og elegant design.
  • 10 vibrationsfunktioner.
  • Kan nydes af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Fremstillet i et behageligt materiale.
  • Begyndervenlig.
  • Genopladelig – USB-ladekabel.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 11,5 cm
Diameter: 3 – 4,1 cm
Vægt: 77 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme