Bestil nu og modtag i morgen

Feel the Magic Shiver Erotisk Julekalender

1.179,00 kr.

Gør dette års jul endnu bedre med Feel the Magic Shiver Julekalender. I får alt det, I skal bruge for en spicy og erotisk jul.

Perfekt til par der vil forsøde julen og så får du produkter til en værdi af 4400 kroner!

Ikke på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør julen ekstra spicy! 

Nu nærmer julen sig og den specielle tid, hvor vi varmer os lidt mere op ad hinanden. I år bliver det bare endnu hottere med Feel the Magic Shiver 2022 julekalender. I får ikke en bedre undskyldning for at røre ved hinanden og nyde sensuel, hed stemning. 24 bokse – 24 dage fyldt med erotik!

Julekalenderen kommer i et eksklusivt design og indeholder legetøj fra bl.a. We-Vibe, Svakom, Mister Size og Romp. Du får legetøj, der stimulerer alt fra vagina til anal, så du er sikret en alsidig leg. Forkæl jeres parforhold og se frem til 24 dage fyldt med erotisk leg, der både glæder dig og din partner

Du kan naturligvis også købe denne julekalender til dig selv eller en god ven(inde). Du får i hvert fald en god kollektion af sexlegetøj, der har alt det, du skal bruge for fantastiske eventyrer

Vi, fra Private Play, ønsker, at du får en skøn jul fyldt med masser af erotik. Uanset om du er single eller i et parforhold, eller blot vil glæde din ven(inde) med dejligt sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og stilfuldt design.
  • 24 bokse med forskellige legetøj.
  • Legetøj til stimulation af alt fra vagina til anal.
  • Legetøj fra populære brands.
  • Ideel til parforhold.

Information

Mærke: Orion (inkluderer legetøj fra mærker som: We-Vibe, Svakom, Mister Size og Romp)
Farve: Sort og lilla
God til: Begge
Stimulering: Klitoris, vaginal, anal og penis
Materiale: Silikone, PU, ABS og TPE. (Se den medfølgende brochure for mere information)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Ingredienser

Just Play Lemon Coco 50 ml: Paraffinum Liquidum, Parfum, Tocopheryl Acetate, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Coumarin, Citronellol
Just Play Orgasm Gel 50ml: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Arvensis Herb Oil, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool
Just Play Hemp Seed 50ml: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Citric Acid
Just Play Heatwave 50ml: Glycerin, Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid
Just Glide Premium 50ml: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Indhold - SPOILER ALERT!

Pakke 1: Fingervibrator I denne pakke får du en fingervibrator fremstillet i blød silikone, der føles behagelig mod huden og gør solo- og/eller parleg endnu sjovere. Perfekt til stimulering af klitoris. Fingervibratoren kommer med en aftagelig vibro-bullet og er supernem at rengøre efter brug.
Pakke 2: Massageolie Den anden pakke gemmer på en lækker massageolie fra Just Play, og så har den en lækker duft af citron og kokos. Brug massageolien under en sensuel massage og gør kærlige berøringer endnu bedre.
Pakke 3: Anal Beads I tredje pakker får du en analkæde, der er perfekt til anal stimulering – heraf stimulering af mandens p-punkt. I bunden er der en hjerteformet base, der gør det nemt og sikkert for dig at lege med denne fornøjelseskammerat.
Pakke 4: Kondomer Vi elsker sikker sex. Derfor er den 4. pakke perfekt til jer, der gerne vil have sikker og/eller hygiejnisk sex. Perfekt til både vaginal og anal penetration. Pakken indeholder 3 kondomer i forskellige størrelser og et målebånd.
Pakke 5: Mini-vibrator I den femte pakke finder du en mini-vibrator, der er perfekt til stimulering af klitoris. Vibratoren egner sig især til begyndere eller hende, der gerne vil have lækker nydelse med på farten. Vibratoren har desuden også 10 forskellige vibrationsfunktioner, så du har rig mulighed for at finde det mønster, der passer til dit humør.
Pakke 6: Romp Switch Hvis du er fan af lufttryksvibratorer, så bliver du rigtig glad for den sjette pakke i denne julekalender. Denne lufttryksvibrator har 6 forskellige intensiteter, og så er den desuden også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret.
Pakke 7: Love Balls Træn din bækkenbund med bækkenbundskuglerne, du finder i den syvende pakke. Kuglerne kommer med svingende vægte, der gør din træning mere spændende og stimulerende.
Pakke 8: Orgasm Gel Du kommer til at elske stimulation af klitoris endnu mere, når du åbner den ottende pakke. Denne orgasme gel er perfekt til intime stunder i soveværelset. Smør en lille smule på klitoris og glæd dig til lækker nydelse.
Pakke 9: Vibro-Cock Ring Den niende pakke bliver en storfavorit for både dig og din partner. Denne penisring sørger nemlig for, at han holder længere under samleje samtidigt med begge bliver stimuleret af lækre vibrationer. Penisringen kommer med en aftagelig vibro-bullet.
Pakke 10: Dildo I den tiende pakke gemmer sig en dildo, der er perfekte til både vaginal og anal stimulering. Dildoen kan derfor både nydes af ham og hende. Derudover har dildoen også sugekop/fod, hvilket betyder, at du får mulighed for at nyde den håndfrit. Sæt den fast på en glat overfalde og nyd dine yndlingsstillinger.
Pakke 11: Nipple Stickers Klæd dig på til erotiske og sensuelle stunder i soveværelset med indholdet fra pakke 11. De smukke nipple stickers sørger for, at der er fuld fokus på dine bryster.
Pakke 12: Håndjern Hvis I kan lide kinky lege, så kommer I til at elske håndjernene fra den tolvte pakke. Håndjernene kan bæres af både ham eller hende, og er det perfekte redskab til at gøre legen endnu frækkere!
Pakke 13: Erotisk Gel Gør legen lidt sjovere med en erotisk gel, som du netop får i den trettende pakke. Den erotiske gel kan bruges under en erotisk massage og så indeholder den hampeolie, der har beroligende effekt og kan virke ophidsende.
Pakke 14: Svakom Hedy Den fjortende pakke indeholder det perfekte legetøj til ham. I denne pakke finder han nemlig en lækker masturbator med en spændende indre struktur. Brug masturbatoren som forspil eller under samleje for fræk variation.
Pakke 15: Trussevibrator Fortsæt legen udenfor og giv hende varmen, mens hun bliver stimuleret af indholdet fra den femtende pakke. I denne pakke finder du nemlig en fræk trussevibrator, der har 10 forskellige vibrationsfunktioner.
Pakke 16: Flogger I den sekstende pakke får du en lækker floggerpisk fremstillet i imiteret læder. Floggeren har en håndledsløkke, der gør det nemmere for ham eller hende at holde fast på den, mens der bliver givet frække slag på f.eks. balder eller bryster.
Pakke 17: Anal Douche I den syttende pakke får en dejlig anal douche, der er ideel til jer, der elsker renlig anal sex. Perfekt til når I skal lege med kalenderens anal legetøj, eller hvis I bare elsker anal sex.
Pakke 18: Erotisk Gel I den attende pakke får I en erotisk gel, der har en varmende effekt. Perfekt til erotiske og intime stunder i soveværelset.
Pakke 19: Sex Terninger I den nittende pakke kan I godt se frem til sjov og ballade. I får nemlig et sæt terninger, der giver jer inspiration til, hvordan I kan nyde hinanden.
Pakke 20: G- & P-Spot Vibrator Den tyvende pakke indeholder en g- og p-spot vibrator, der er perfekt til både ham og/eller hende. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsfunktioner, der giver rig mulighed for dejlig nydelse.
Pakke 21: Lay-On Vibe Pakke 21 indeholder en dejlig vibrator, der kan bruges på både ham og hende. Vibratoren har en blød overflade, der giver lækre vibrationer. Vælg mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner.
Pakke 22: Butt Plug Den toogtyvende pakke indeholder en dejlig buttplug, der kan bruges af både ham og hende. Perfekt til lækker anal stimulering!
Pakke 23: Glidecreme Skal legen glide bedre? Så glæd jer til at åbne den treogtyvende pakke. I får her en dejlig glidecreme, der er perfekt til samleje.
Pakke 24: We-Vibe I den sidste pakke finder I en fabelagtig We-Vibe vibrator, der er perfekt til stimulering af klitoris og g-punktet. Vibratoren indføres i vagina og kan sidde under penetration, således manden også får glæde af de dejlige vibrationer.