Fantasy C-Ringz Peak Performance Sort Penisring

39,00 kr.

Opnå Peak Performance med den lille, lækre penisring fra Fantasy C-Ringz

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør sex sjovere!

Med C-Ringz Peak Performance fra Fantasy får du en skøn penisring, der sørger for, at du holder din erektion i længere tid, får en hårdere erektion og vildere orgasme. Forlæng det sjove og få fornøjelsen af at holde i længere tid med denne begyndervenlige penisring.

C-Ringz Peak Performance er en superstrækbar penisring, som både du og din partner kommer til at blive glad for. Med denne penisring skal du ikke bekymre dig om for tidlig sædafgang, men blot nyde følelsen af din partner eller eventuelt et sexlegetøj. Du vælger helt selv, hvor og hvornår, du vil bruge denne penisring og med hvem. Du kan sagtens nyde den alene, når du bare vil have legen til at fortsætte i længere tid.

Du kan også bruge denne penisring i badet, hvis din eller jeres leg fortsætter derude. Bær denne penisring rundt om bunden af dit skaft eller rundt om hele pakken for maksimal komfort og ultimativ indsnævring.

Fantastiske Fordele: 

  • Forlænger din nydelse.
  • Hårdere erektioner.
  • Vildere orgasmer.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Diskret, sort design.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme