Fetish Fantasy Strap-on Sort

299,00 kr.

Lækker strap-on til par, der gerne vil gøre lidt mere ud af legen.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det perfekte parlegetøj til jer 

Vil du gerne give dejlig nydelse til din partner på en anderledes måde? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne strap-on fra Fetish Fantasy. Denne strap-on egner sig perfekt til frækt rollespil og hede lege i soveværelset.

Strap-ons kan både bruges af kvinde/kvinde-par og/eller mand/kvinde-par, der gerne vil eksperimentere med pegging. Netop denne strap-on er lavet af blødt læder og er særlig behagelig samt stabil på samme tid. Naturdildoen, der har udpræget glans og åre kan også fjernes, hvis dette ønskes.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til kvinde/kvinde og/eller mand/kvinde-par.
  • Kan bruges til anal og vaginal penetration.
  • Strap-on lavet af blødt læder.
  • Behagelig og stabil – på samme tid!

Information

Mærke: Fetish Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal eller vaginal
Længde: 20 cm
Diameter: 3,5 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme