Bestil nu og modtag i morgen

Fifty Shades of Grey Masks On Maskesæt

99,00 kr.

Til en erotisk maskerade, hvor der skal være styr på detaljerne.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gå til maskebal med stil

Vil du gerne pifte dit outfit mere op? Så bør du prøve dette maskesæt fra Fifty Shades of Grey. Du kan bruge en maske sammen med dit frække lingeri, eller du kan bruge en maske sammen med en flot aftenkjole, når du skal til maskebal.

Sættet indeholder 2 flotte og elegante masker, som vil gøre enhver maskerade eller sex-fest mere spændende. Maskerne er i siciliansk stil, og kommer i One Size. Derudover bøjer maskerne let og så er de formbare, så de passer de fleste.

Brug dette maskesæt alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og flot design.
  • 2 smukke masker i sort og grå.
  • Perfekt til maskebal el. sex-fester.
  • One Size – formbar og passer de fleste.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort og grå
Størrelse: One Size
Materiale: ABS, satin

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme