GoGasm Pussy & Ass Trusse Vibrator

699,00 kr.

Fræk vibrator til hende, som både stimulerer anus, g-punktet og klitoris. Denne trusse-vibrator stimulerer tredobbelt! En slank kugle hviler i anus, en vibrator i vagina og en stimulator på klitoris.

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Tredobbelt stimulation to go!

Denne trusse-vibrator stimulerer tredobbelt! En slank kugle hviler i anus, en vibrator i vagina og en stimulator på klitoris.

De 3 indbyggede motorer fokuserer på ethvert fornøjelsespunkt og er også ekstremt stille, så fornøjelsen kan nydes offentligt. Med en rækkevidde på 6m er fjernbetjeningen et virkelig kraftfuldt værktøj, der også muliggør spændende kontrolspil, hvis bæreren videregiver dem til en partner. Nøglelåsen gør vibratoren til en diskret rejsekammerat.

Inkluderet USB-ladekabel og batteri til fjernbetjeningen (1 x LR23A).

Samlet længde 24,5cm, indsætningslængde 9,5cm, indføringslængde vibrokugle 4,7cm, Ø 2,9cm. Silikone, PU, ABS.

Fantastiske Fordele:

  • Tredobbelt stimulation!
  • Ekstremt stille.
  • 7 vibrationstilstande.
  • Genopladelig.
  • Fjernbetjening (med batterier).

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GoGasm Pussy & Ass Trusse Vibrator”