Bestil nu og modtag i morgen

Icicles No. 49 Glas Tail Buttplug

329,00 kr.

Elegant buttplug fra Icicles i glas med en smuk tail/hale

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til den frække analleg. 

Vil du have det koldt eller varmt?

Her har du en elegant og fornem plug, som du kan temperere efter din smag og lyst. Læg den i varmt vand, hvis du vil skrue op for varmen, eller måske ønsker du en dejlig, kold fornøjelse? Så kan du bruge fryseren eller koldt vand.

Denne luksuriøse glas buttplug er håndlavet med forbløffende sans for detaljer. Hvert håndblæst Icicle-glas-plug er slankt, unikt og lavet til at lege hårdt. Er perfekt til anal-begyndere med et tilspidset tip, der giver ekstra fornemmelse, og en smal hals, der gør det muligt for dine muskler at stramme rundt omkring og holde den inde.

Det allergivenlige glas er ikke porøst og kropssikkert, og når det plejes ordentligt, er det designet til at vare livet ud.

Se også vores udvalg af glidecreme og renseprodukter til rengøring af dit sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Leg med temperaturer og find den temperatur, som pirrer dig mest.
  • Plug, der ser fræk ud under intim leg.

Specifikationer

Mærke: Pipedream
Farve: Glas/sort
God til: Kvinde/Mand/Par
Længde: 60 cm
Diameter: 4 cm
Stimulation: Analt
Materiale: Glas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 49 Glas Tail Buttplug”