Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Icicles No. 51 Glas Buttplug

269,00 kr.

Her har du en elegant og fornem plug, som du kan temperere efter din smag og lyst.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør Legen Sjovere med Icicles No. 51 Glas Buttplug

Glæd dig til at mærke den intense stimulering fra analsex med denne fantastiske glas buttplug fra Icicles. Det bedste ved dette anal legetøj er, at det kan bruges af både begyndere og erfarne, og så er det en skøn og æstetisk tilføjelse til din kollektion af sexlegetøj.

Den tilspidset tip giver en ekstra fornemmelse, mens den smalle hals gør det muligt for dine muskler at stramme rundt omkring pluggen og holde den inde. Du kan derfor være helt sikker på, at din næste anal orgasme venter rundt om hjørnet, når du bruger denne glas butt plug.

Hvis du kan lide tempererede lege, så er Icicles No. 51 også det helt rigtige valg til dig! Du vælger helt selv, om du vil nyde denne glas but plug varm eller kold, afhængig af om du lægger den i koldt eller varmt vand. En kølende eller varmende fornemmelse kan være dét, der gør, at legen bliver endnu mere intens!

Hvert håndblæst Icicle-glas-plug er slankt, unikt og lavet til at lege hårdt. Det allergivenlige glas er ikke porøst og kropssikkert, og når det plejes ordentligt, er det designet til at vare livet ud.

Se også vores udvalg af glidecreme og renseprodukter til rengøring af dit sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Æstetisk buttplug i lækkert design.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Perfekt til dig, der elsker anal sex.
  • Leg med temperaturer og find den temperatur, der pirrer dig mest.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Lavet i allergivenligt materiale.

Specifikationer

Mærke: Pipedream
Farve: Glas
God til: Kvinde/Mand/Par
Længde: 16 cm
Diameter: 3 cm
Stimulation: Analt
Vandtæt: Ja
Materiale: Glas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 51 Glas Buttplug”