Bestil nu og modtag i morgen

Jopen Starstruck Fantasy Klitorisvibrator

299,00 kr.

Elegant og high-class klitoris vibrator i elegant design, der vil gøre din onanioplevelse helt speciel. Designet til at give dig fantastiske orgasmer, uanset hvor du er.

 

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Forkæl din krop og dine erogene zoner!

Lev Hollywood-drømmen – alt sammen fra dit soveværelse med Starstruck Fantasy! Denne unikke og ribbede, håndholdt vibrator med et ekstra bredt hoved, definerede konturer og 35 vibrationsfunktioner er helt fantastisk.

Den brede overflade er ideel til dem, der foretrækker ekstern stimulering på tværs af deres krop. Starstruck Fantasy lever op til sit navn med 7 pulsations-, vibrations- og eskaleringsfunktioner og 5 hastigheder for hvert niveau.

Naviger til dine yndlingsindstillinger problemfrit med et tryk. Det buede hoved på Starstruck Fantasy bøjes og lægger sig mod din krop, mens overfladen driller sig vej gennem dine erogene zoner.

Den bløde silikone og glamourøse design gør denne vibrator til en stilfuld tilføjelse til enhver legetøjssamling.

Starstruck Fantasy i silikone er vandtæt, så tøv ikke med at tage den med en tur i bad. Den holder i op til 1 time og lades op på 2 timer med den medfølgende oplader.

Fantastiske Fordele: 

  • Ekstra stort massage hoved.
  • Over 35 indstillinger.
  • Genopladelig med USB.
  • Riller for ekstra fornøjelse.
  • Vandtæt og lydsvag.

Specifikationer

Total længde 9,5 x 7 cm  (samlet) 9,5 x 8,25 cm (massager)
Vibrationstilstande 7
Hastighedstilstande 5
Vandtæt Ja
Bodysafe Ja
Materiale Silikone (massager, knap) ABS (hætte) ABS med metalbelægning (dekor)
Nødvendige batterier USB genopladelig

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme