Bestil nu og modtag i morgen

Jopen Starstruck Fling Silikone Klitoris vibrator

299,00 kr.

Klar til en hed affære med denne silkebløde og luksuriøse vibrator fra Jopen? Få en himmelsk orgasme med denne praktiske vibrator, som passer perfekt i hånden og er en fornøjelse at bruge.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Lille og effektiv vibrator til hende!

Denne elegante designervibrator fra Jopen er fremstillet i en højkvalitetssilikone, så du er sikret den mest komfortable og lækre nydelse. Det silkebløde silikone gør det behageligt for dig at anvende på kroppen samt bruge ved dine erogene zoner.

Nyd de kraftfulde vibrationer med ultra power, som er designet til at give dig alt, du ønsker og behager. Ergonomisk designet til at passe både til din hånd og din krop.

Vibratoren har 7 forskellige vibrationsmønstre, som hver har 5 hastigheder, så du kan bestemme intensiteten. Dette styrer du ved knapperne i bunden og siden af vibratoren. Den store knap holdes i bund i 3 sekunder for at tænde og igen for at slukke. Med hurtige klik skifter du mellem vibrationsprogrammerne.

Vibratoren er vandtæt, så du også kan tage den med under bruseren eller nyde den i badekarret.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den ultimative nydelse. Når du er færdig, så husk at rengøre produktet – gerne med lunkent vand, mild sæbe og evt. et rengøringsmiddel til sexlegetøj.

Denne vibrator er lavet af hudvenligt silikone, fri for latex eller phtalater.

Fantastiske Fordele: 

  • 7 vibrationsmønstre.
  • 5 hastigheder.
  • Vandtæt.
  • Lydsvag motor.
  • Hudvenligt silikone.
  • Brug med vandbaseret glidecreme.

Specifikationer

Mærke: Jopen
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Dimensioner: 214 x 3.75 cm
Vandtæt: Ja
Genopladelig Oplader medfølger
Med vibrationer: Ja
Stimulation: Klitoris, G-punkt
Hastigheder: 5
Batteri: Genopladelig – USB
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme