Bestil nu og modtag i morgen

Juicy Jewels Klassisk Pink Dildo med Vibrator

199,00 kr.

Klassisk og lækker pink dildo med vibrator til uforglemmelig stimulering af g-punkt og klitoris.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Diamanter plejede at være en piges bedste ven, indtil de prøvede denne dyrebare Juicy Jewels. Den fremstillet af superblød phthalatfri materiale og leverer spændende fornemmelser og varig tilfredshed, i eller uden for vand.

  • Vandtæt design: Er perfekt tilBrusebad, spabad eller spa
  • Kraftig multi-speed vibration
  • Bøjelige kurver til din krops konturer
  • Perfekt til begyndere
  • Længde 23 cm
  • Batterier medfølger ikke

Køb med fordel legetøjsrens med til din frække nye juvel for god hygiejne og allier dig med en god og fugtgivende glidecreme.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Juicy Jewels Klassisk Pink Dildo med Vibrator”