Bestil nu og modtag i morgen

Kama Sutra Trust Me Play Sæt

199,00 kr.

Legesæt til voksne, der gerne vil have en hyggelig og spændende aften!

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Erotisk legesæt for voksne! 

Kama Sutra Trust Me Play sæt er et erotisk legesæt til voksne, der har lyst til at have en sjov og spændende aften. Sættet indeholder:

Bløde brokadehåndjern med justerbare korsetbånd, 12 Kama Sutra-spillekort: 10 Kama Sutra-positionskort og 2 “Wild Cards” med tips og tricks til hvordan produkterne inkluderes i spillet, fjerkost til sensuel påføring af honningstøv (kropsstøv), lækker olie til forspil og 3 pakker á 3 ml vandbaseret glidecreme.

Fantastiske Fordele: 

  • Erotisk legesæt til voksne.
  • Sjov og spændende måde at lære hinanden bedre at kende.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Kama Sutra Trust Me Play Sæt

  1. Ojalid

    Dejlig leg med trust me play sæt. Sættet har forskellige muligheder. Vi supplerende med en god wand.

Tilføj en anmeldelse af varen