Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Kiiroo Keon Masturbator Sæt

1.899,00 kr.

Onani til mænd på allerhøjeste niveau.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Onani til mænd på allerhøjeste niveau.

Keon Combo sæt består af en fuldautomatisk masturbator-adapter (Keon), der kombineres med den aftagelige håndmasturbator (Feel Stroker).

Med den integrerede KIIROO-sotware tilbyder masturbatoren stimulering via bluetooth eller WLAN. Dette muliggør brugen af online-platformen FeelMe.com: Den synkroniserer masturbatoren med kodede videoer, virtual reality, spil og webcams.

Keon Combo sæt kan også kobles digitalt med kompatible parlegetøj til sensuel sex på afstand. I den interaktive tilstand styres længden og hastigheden af op- og nedbevægelser af masturbatoren selv – parlegetøjet synkroniserer med onlineindholdet – med op til 230 stød pr. minut.

Masturbatoren kan naturligvis også bruges i manuel tilstand: Her kan den automatiske stimulering påvirkes individuelt med den innovative berøringsstyring – 8 stød-hastigheder i 4 stød-længder (2 cm til maks 5,9 cm) sikrer masser af variation. Indersiden af masturbatoren er lavet af hudlignende FeelStroker-materiale og er udstyret med en spændende stimuleringsstruktur.

Genopladelig med det vedlagte USB-ladekabel. Adapteren (Keon) fungerer kun i kombination med Kiiroo masturbatorer.

Fantastiske Fordele: 

  • Genopladelig.
  • Imponerende funktioner.
  • Lækker følelse til dig!

Information

  • Adapter (Keon): 23 cm x 13,3 cm x 14,4 cm. Vægt 1500 g.
  • Masturbator (stroker): indsætningsdybde 21,5 cm, Ø 1,5 cm (elastisk op til 4,6 cm), ydre Ø maks. 8,9 cm. Vægt 2000 g. PC, ABS, PU, ​​silikone.
  • Materiale: PC, ABS, PU, Silikon, TPE
  • Længde: 23,0 cm
  • Diameter: 1,5 – 4,6 cm
  • Farve: Sort
  • Mærke: Kiiroo

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme