LELO Noa Par Vibrator Sort

599,00 kr.

Intens parvibrator fra LELO, der forkæler ham og hende under samleje.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Kærlighedsvibrator til par

Skru op for romantikken med denne luksuriøse parvibrator fra LELO. Dette vidunderlige parlegetøj er perfekt til intim fornøjelse med din partner, der giver dejlig nydelse til både ham og hende under samleje! Det bliver ikke bedre.

Vibratoren er supernem at bruge! Den ene del af vibratoren hænger ude, så den kan forkæle hendes klitoris under stimulering, mens den anden del indføres i vagina. Når vibratoren sidder på plads, skal din partner blot trænge op i dig, og på den måde får han også mulighed for at mærke de intense vibrationer.

Du kan nemt styre vibrationerne. Noa har nemlig kun en enkelt knap, hvor du både tænder, slukker og skifter mellem 6 forskellige hviskestille vibrationsmønstre. Du vælger desuden også helt selv, om du vil nyde vibratoren under dynen, i bruseren eller i badekarret. Noa er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøst design.
  • 6 forskellige vibrationsmønstre.
  • Hviskestille vibrationer.
  • Kan bruges under samleje.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Størrelse: 8,4 x 4,2 x 2,8 cm
Vægt: 31 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme