LELO Silke Blindfold Lilla

499,00 kr.

Silke Blindfold fra LELO i en vidunderlig, lilla farve.

Kun 1 tilbage på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør sex mere intimt!

Dette lækre blindfold fra LELO er perfekt til jer, som gerne vil pirre sanserne. Sæt blindfoldet på din partner og forkæl dem.

Dette blindfold passer alle – uanset størrelse eller køn. Smuk og behageligt silke i lilla til dig, der har en kræsen og eksklusiv smag.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan bruges af alle.
  • Lækkert og behageligt materiale.
  • Smuk og elegant farve.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Lilla
Materiale: Silke

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Silke Blindfold Lilla”