Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Sona 2 Klitoris Stimulator Pink

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Skøn lufttryksvibrator med pirrende fornemmelser fra LELO.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuelle lydbølger for intens stimulation

Få dejlig stimulering med Sona 2 fra LELO. Denne klitorisstimulator kan give dig fantastiske og intense orgasmer, som du helt sikkert kommer til at elske – uanset om du er alene eller sammen med en partner.

Sona 2 er designet til at stimulere din klitoris med intense og pulserende lydbølger uden at være i direkte kontakt med klitoris. Det betyder, at du aldrig får en følelse af at blive overstimuleret, og du kan derfor være helt sikker på, at du får lyst til at række ud efter denne fornøjelseskammerat igen og igen.

Klitorisstimulatoren har 12 rytmiske mønstre samt 8 intense niveauer, der giver dig rig mulighed for at udforske din nydelse og finde det mønster, som tilfredsstiller dig mest. Du vælger helt selv, om du vil bruge Sona 2 til intens solo-leg eller som del af frækt forspil med din partner.

Du kan desuden også glæde dig til at nyde denne stimulator ude på badeværelset. Du kan nemlig bruge klitorisstimulatoren under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuelt og luksuriøst design.
  • Stimulerer klitoris med pirrende lydbølger.
  • 12 rytmiske mønstre og 8 intense niveauer.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11,2 x 5,5 x 5,1 cm
Vægt: 125 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme