LELO Soraya 2 Rabbit Vibrator Lilla

1.699,00 kr.

Stilfuld og elegant rabbit vibrator fra LELO. Perfekt til hende, der gerne vil have mere ud af sine intime stunder i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En elegant vibrator til hende

Er du kvinden, der har fokus på design og performance? Så bør du prøve denne vidunderlige rabbit vibrator fra LELO. Soraya 2 er en pragtfuld vibrator, der rammer alle de rigtige punkter samtidig med at give dig uforglemmelig og dejlig nydelse. Du kommer til at elske denne rabbit vibrator!

Soraya 2 kommer i et stilfuldt og ergonomisk design. Du vil nemlig opleve, at vibratoren har en udvendig del, der er bedre placeret end andre vibratorer, så du kan få målrettet og intens stimulation. Derudover har vibratoren også et fyldigt skaft, der bøjer sig perfekt efter din anatomi.

Glæd dig til at mærke, hvordan vibratoren forkæler både klitoris og g-punktet på samme tid. Du kan vælge mellem 12 forskellige vibrationsmønstre samt 12 intensitetsniveauer, der gør det nemt for dig at få en himmelsk orgasme.

Vibratoren er lavet i behagelig silikone, der føles utrolig dejlig mod huden. Du kan derfor være helt sikker på, at du kommer til at række ud efter denne fornøjelseskammerat igen og igen. Soraya 2 kan desuden også nydes under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og praktisk design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet på samme tid.
  • 12 vibrations- og 12 intensitetsniveauer.
  • Perfekt til intens solo-fornøjelse.
  • Lavet i behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 22 x 7,6 x 4,5 cm
Vægt: 175 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme