Private Jolee Love Pornstar Vagina Masturbator

349,00 kr.

Dejlig masturbator til ham. Oplev Jolee Love hvor og når du vil!

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Et must-have produkt til ham

Oplev denne kinky sexbombes kurver tæt og personligt med den fantastiske Jolee Love Vagina masturbator. Dette hudfarvede design tager dig med på dit livs tur, nøjagtigt som Jolee ville.

Et must-have for fans af den søde og krydrede bombe, masturbatorens realistiske indvendige struktur og stramme vaginale åbning leverer sensationel stimulation, lige hvor du vil have det.

Lavet af førsteklasses materialer og overholder den højeste kvalitetsstandard, er Jolee Love masturbator et holdbart, kropssikkert og spændende valg i intim fornøjelse! Jolee Love er en rigtig privat stjerne! Denne kinky pige er altid i humør til dig og vil altid længes efter mere.

Giv hende, hvad hun virkelig ønsker, og lad hende underholde dig personligt.

Fantastiske Fordele: 

  • Fantastisk masturbations produkt.
  • Sexede Jolee Love som onaniprodukt.
  • Realistisk indvendig struktur.
  • Stram og kropssikker.
  • Høj kvalitetsstandard.
  • Et must-have for fans.
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme