-41%
Private Play LoveLii Sæt
Private Play LoveLii Sæt
Obsessive-Sandy-Sort-Bundloes-Catsuit
Satisfyer-love-breeze-blue
Satisfyer-Gentle-Warming-Vandbaseret-Glidecreme-150-ml

Private Play LoveLii Weekend Sæt

495,00 DKK

Det perfekte sæt til en hed par weekend med nøje udvalgte produkter fra Private Play.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping
Beskrivelse

Dette sæt fra Private Play indeholder:

Her får du det perfekte Weekend sæt, med 4 fantastiske produkter der vil forkæle jer begge. En skøn lille lufttryksvibrator i moderne blå farve, der vil give vilde orgasmer, inden du kan nå at sige “bøh”. En glidecreme med varmende effekt så det rigtig kan glide og i vil få en skøn varm fornemmelse. Penisring med vibrator vil give ham en længere og stærkere erektion, samtidig med at vibrationerne vil flyde gennem jeres krop.

Flødeskummen på kagen er det pivfrække bundløse catsuit fra Obsessive. Super sexet og elegant og dejligt at have på samt at røre ved – du bliver uimodståelig.

Det mest sexet er prisen. Hele sættet har en værdi af over 850 kr. – det kan nu blive jeres for kun 495,-.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse!

Pleje & vedligehold

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Du kunne også være interesseret i...

2 for 110,-