Private Play Luksus Massage Sæt

179,00 kr.

Den perfekte pakkeløsning, til en lækker messagestund for parret! Forkælelse på første klasse.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Private Play Luksus Massage Sæt – prefekt til at forkæle din partner

Findes der noget lækre end en partner massage? Vi har samlet et luksus massage sæt til jer. Det kan bruges til hverdag, hvor I skal stresse af eller efter en hård arbejdsdag hvor musklerne er spændt op.

Massage er en sensuel og til tider erotisk oplevelse. Vi glemmer ofte at forkæle os selv og vores partner i hverdagen. Weekender går tit med at få ordnet de partiske ting, vi ikke lige fik nået i løbet af ugen. Derfor er en massage date altid en god ide!

Sættet indeholder dele til den hurtige løsning, med 2 lækre massageolier og 2 massageapparater.

Hertil har vi tilføjet et massagelys til den sensuelle massage, hvor massagen bliver en ophidsende og erotisk oplevelse. Tænd lyset og vent til et lag olie er smeltet – olien bruges herefter som massage olie.

Fantastiske Fordele:

  • Fuldendt massage pakke
  • Indeholder 2 massageolier
  • Indeholder 2 massageapparater
  • Indeholder 1 massagelys
  • Det ene massageapparat er eklektisk, der medfølger oplader.

Bemærk: Sælges som løssalg (uden original emballage). Produkterne er pakket og produceret af Satisfyer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme