🚚 Bestil nu og modtag i morgen
-41%
Årets jule hit!
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne
Satisfyer-erotisk-fræk-julekalender-til-voksne

Satisfyer Julekalender

799,00 kr.

Satisfyer Julekalender med sexlegetøj til voksne. En fræk julekalender fyldt med 24 kvalitetssexlegetøj til en værdi på over 6690 kr!

 • Gratis fragt

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Den bedste julekalender til voksne!

Ønsker du at forkæle din partner eller dig selv? Så har vi noget til dig. Det populære mærke, Satisfyer, har lavet en vidunderlig julekalender, der indeholder masser af frækt sexlegetøj til både ham og hende. Legetøjet er af højeste kvalitet og er den perfekte gave til par, der ønsker lidt ekstra stemning derhjemme.

Gå ikke glip af 24 dage med ophidsende legetøj, lingeri, glidecreme/massage-produkter. Satisfyer julekalenderen er det ideelle valg til både mænd og kvinder samt singler og par, der vil gøre den kolde julemåned lidt bedre. Hold varmen med frækt legetøj og forkæl dig selv! Du får alt fra frækt legetøj til soft bondage-udstyr. Hver låge gemmer på en fræk overraskelse, som du og din partner kommer til at nyde.

Kalenderen giver jer mulighed for ikke blot at nyde hinanden på en spændende måde, men åbner også muligheden for god kommunikation om lyster og fantasier. Jeres sexliv behøver ikke at blive triviel med denne fantastiske julekalender, der gør stimulering sjovere end aldrig før. Satisfyer Julekalender ønsker, at både mænd og kvinder skal have en god oplevelse, og derfor er der produkter for alle. Med denne julekalender har jeres jul aldrig været bedre!

Information (spoiler for indholdet):

 • 10 x sexlegetøj.
 • 3 x forførende tilbehør og lingeri fra Penthouse.
 • 4 x blid bondage tilbehør.
 • 2 x stimulerende produkter.
 • 5 x massage produkter.

Hvis du stadig ikke er overbevist om denne julekalender, så kan vi informere, at kalenderen indeholder blandt andet den populære lufttryksvibrator fra Satisfyer – nemlig Satisfyer Pro 2 Vibration. Vibratoren kombinerer klitorisstimulans med intense vibrationer, som gør det muligt for dig at opleve flere typer af orgasmer. Du vælger bare din yndlingsfunktion og lader vibratoren gøre arbejdet.

Derudover får du også muligheden for at afprøve et helt nyt sexlegetøj fra Satisfyer. Kalenderen har nemlig valgt at inkludere den nye Satisfyer Elastic Joy, som er en vibrator, der er ekstra smidig og fleksibel. Den har et unisex design, som giver den utallige funktioner inden for både onani og samleje. Du kan anvende den rundt om penis som en vibrerende penisring eller brug den som en klitorisvibrator eller g-punktsstimulator. Se videoen, der forklarer mere om dette produkt herunder.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så indeholder kalenderen også endnu en nyhed – nemlig Satisfyer Heat Climax. Satisfyer Heat Climax er en vibrerende unisexdildo med en vidunderlig varmefunktion. Den stimulerer dit g-punkt og/eller din prostata på en skøn måde. Dildovibratoren har en afrundet top og er fremstillet af silkeblødt materiale, der gør den behagelig mod kroppen. Vi anbefaler, at du prøver dens skønne varmefunktioner, der opvarmer dildovibratoren til en temperatur på ca. 39 grader. Dette gør dig mere følsom, eftersom det stimulerer blodgennemstrømningen. Du kan styre dette produkt via Satisfyers app, som er gratis. Appen giver jer mulighed for spændende kombinationer med vibrationer, og så kan I styre produktet, uanset hvor I befinder jer på kloden. Dette gøre langdistancesex til en realitet for jer.

Fantastiske Fordele:

 • Produkter til både ham og hende.
 • 24 x sexlegetøj.
 • Indeholder nyheder fra det populære mærke, Satisfyer.
 • Giver jer muligheden for at udforske jer selv og hinanden.
 • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
 • Fantastisk som gaveidé eller selvforkælelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Du kunne også være interesseret i...

2 for 100,-