Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Private Play Massagehandske med Kugler Lilla

49,00 kr.

Fantastisk massagehandske til at løsne spændinger og få kroppen til at slappe af.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Værktøjet til en romantisk aften

Der hersker ingen tvivl om, at en afslappende massage kan gøre underværker, hvis du og din partner vil varme atmosfæren op derhjemme. Vi har derfor det helt rigtige værktøj til jer, der gerne vil udforske og pleje jeres intimitet med skønne og behagelige massagestunder.

Denne roterende kuglemassager kan løsne stramme muskler og hjælpe med spændinger i kroppen. De rustfri stålkugler roterer tredimensionelt i alle retninger og følger dermed alle dine bevægelser. Handsken sidder praktisk på din hånd og har en justerbar rem, så du får den bedste oplevelse.

Vi anbefaler, at I bruger en massageolie sammen med denne massagehandske for det mest behagelige resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt værktøj til fantastiske massagestunder.
  • Fleksibel og ergonomisk design.
  • Roterende massagekugler.
  • Justerbar rem.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Vægt: 198 gram
Længde: 150 mm
Min bredde: 50 mm
Max bredde: 80 mm
Materiale: PVC / rustfrit stål /ABS-plast