🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Private Play Akupressurpunkt Massageapparat Rød

49,00 kr.

Fantastisk massageapparat til par eller dig, der har brug for afslappende øjeblikke.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Et must-have værktøj til vidunderlige massagestunder 

Med dette værktøj kan du være helt sikker på, at du og din partner kommer til at nyde hinanden mere end nogensinde før. Du får her et fantastisk værktøj, der nok skal gøre jeres massagestunder endnu mere intime og behagelige.

Massageapparatet har et hoved, der kan vippes i alle retninger, og så er det nemt og behageligt at bruge. Du aktiverer motoren ved at trykke ned på det runde hoved og kører herefter apparatet henover de ønskede områder for øjeblikkelig afslapning.

Dette massageapparat kan både bruges med batterier eller med det medfølgende USB-ladekabel. For den mest behagelige oplevelse anbefaler vi, at I bruger en massageolie sammen med dette produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Vidunderligt værktøj til skøn massage!
  • Trykvibration.
  • Fleksibelt hoved.
  • Kan bruges med ledning eller batterier.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: Eis
Farve: Rød
God til: Begge
Min. diameter: 62 mm
Max diameter: 95 mm
Vægt: 95 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Massage
Vandtæt: Nej
Batteri: Genopladelig og/el. 3 x AAA-batterier
Materiale: ABS plastik, Silikone