🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Satisfyer Men Sleeve Chambers of Pleasure

69,00 kr.

Gå aldrig ned på udstyr. Prøv dette skønne tilbehør til Satisfyer Men one Masturbator. Med Satisfyer Men Sleeve Chambers of Pleasure opnår du spændende onanivariationer.

OBS: Bemærk at dette sleeve er tilbehør til Satisfyer Men One Masturbator

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Med dette skønne produkt, Satisfyer Men Sleeve Chambers of Pleasure får du et fantastisk stykke tilbehør til Satisfyer Men one Masturbator (følger IKKE med). Satisfyer Men one Onani

Satisfyer Men Sleeve Chambers of Pleasure tilføjer variation til din oplevelse med vores Satisfyer masturbatorer. Det udskiftfelige overtræk giver spændende stimulering med sin bløde struktur og sensuelle spiralform.

Lavet i samarbejde med porno legenden, Rocco Siffredi. Passer til Satisfyer Men Onaniprodukt (sælges separat).

For optimal vedligeholdelse bør du rengøre dit sexlegetøj før og efter hver brug med lidt varmt vand, mild sæbe og eventuelt passende rengøringsmiddel.

Fantastiske Fordele:

• Chambers of pleasure Satisfyer aftagelig ærme
• Kompatibel med Satisfyer Men Onani
• Realistiske fornemmelser
• Giver dig mulighed for at variere fornemmelserne
• Sammensat af sugetip
• Til intense orgasmer

Vigtigt: Satisfyer Men onani er ikke inkluderet. Find den her

Specifikationer

Velegnet til: Mænd
Materiale: TPE
Længde: 78,6 mm
Vægt: 302 g
Bredde: 66 mm
Højde: 217,3 mm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme