Bestil inden 7 timer 23 minutter og vi sender i dag!

Satisfyer Secret Affair Mini Vibrator

229,00 DKK 129,00 DKK

På lager

Med kraftige vibrationsmønstre opnår du med denne lille lækre vibrator intens klitorisstimulering. Den ideelle rejsekammerat i elegant og stilrigt design.

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Satisfyer Secret Affair Mini Vibrator er en lille lækker rejseledsager i et elegant og diskret design. Samtidig har den en overraskende kraftfuld intensitet, som du betjener via et innovativt touchdisplay. Med dens kraftige vibrationsmønstre opnår du intens klitorisstimulering.

Satisfyer Secret Affair Mini kan bruges med eller uden hætten på og tilbyder en variation af uhindret klitorisstimulering. Vælg mellem 5 hastigheder og 10 ophidsende vibrationsmønstre.

Er du til nye eventyr eller blot en fræk aften i byen, så er denne minivibrator det helt rigtige til dig. Satisfyer Secret Affair Mini Vibrator passer perfekt i tasken og med sit smarte roségyldne look minder den udseendesmæssigt meget om en læbestift.

Satisfyer Secret Affair Mini Vibrator – egenskaber:

Minivibratorens lige skaft og den afrundede spids er fremstillet af lækker silikone, som smyger sig blidt om din klitoris. Takket være sit vandtætte (IPX7) design kan din Satisfyer Secret Affair Mini både forkæle dig i sengen, under bruseren og i et varmt skumbad. Derudover er den nem at rengøre. Brug blot sæbe og lidt lunkent vand, eventuelt kombineret med rengøringsprodukt, fx Toycleaner egnet decideret til sexlegetøj.

De integrerede litiumion-batterier er miljøvenlige og genoplades hurtigt med det medfølgende magnetiske USB-ladekabel.

Satisfyer Secret Affair Mini Vibrator er ikke kun den ideelle rejsekammerat – den tilbyder samtidig målrettet stimulering, uanset hvor du er. 

Fantastiske Fordele:

  • 15 vibrationsprogrammer
  • 15 års garanti
  • Innovativ touch control funktion
  • Kan både bruges med og uden hylster
  • Klitorisstimulation gennem kraftig vibration

Specifikationer

Velegnet til:Kvinder
Bredde:30 mm
Længde:140 mm
Vægt:82 g
Farve:Hvid/Bronze
Med vibration:Ja
Stimulering:Klitoral, Vaginal
Vandtæt:Ja
Batteri:Genopladeligt batteri
Materiale:ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Video

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Secret Affair Mini Vibrator”