🚚 Bestil nu og modtag i morgen
3 for 129,-
Private Play Starter Buttplug 7 cm
Private Play Starter Buttplug 7 cm
Private Play Starter Buttplug 7 cm
Private Play Starter Buttplug 7 cm
Private Play Starter Buttplug 7 cm

Private Play Starter Buttplug 7 cm

49,00 kr.

Klassisk sort Buttplug på 7 cm. Perfekt til begyndere.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Denne funklende lille sort buttplug får erotisk leg i bagdøren til at prikke særligt. Især begyndere vil blive imponeret over den lækre form og den bløde, glatte silikone.

Det dråbeformede skaft er fleksibelt og puristisk, hvilket gør indsættelsen nem og behagelig at bruge. Den brede base gør leg med stikket sikker og forenkler også håndteringen. Det helt specielle blikfang er den ædle krystal, som funkler flot og dekorativt og fuldender bunden.

Den smukke buttplug er ikke kun velegnet til solospil, men kan også være en attraktiv tilføjelse til en fælles erotisk oplevelse. Husk at anvende anal glide glide.

Fantastiske fordele:

  • ideel til begyndere
  • funklende krystal
  • dråbeformet
  • uovertruffen pris
  • silkeblød overflade
  • hudvenlig silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Du kunne også være interesseret i...