Bestil nu og modtag i morgen

Doc Johnsons Vac-U-Lock Dual Density Experienced sæt

999,00 kr.

Et fantastisk strap-on sæt fra Doc Jognson med 3 naturtro dildoer, så du kan vælge lige den penis du lyster. Vac-U-Lock ™ Dual Density Experience Set er et fremragende valg til erfarne strap-on-brugere og dem, der er vant til dybere penetration.

Se videoen i galleriet og bliv klogere på dette fantatiske Strap-on sæt fra Doc Johnson.

Sættet består af

  • Lille: 20 cm i længden, maximum 5,1 cm i diameter.
  • Medium: 23 cm i længden, maximum 5,1 cm i diameter.
  • Stor: 25,5 cm i længden, maximum 5,1 cm i diameter.
  • Materiale: TPE plastic
  • Farve: Hudfarve

Kun 1 tilbage på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Lækkert sæt til strap-on-entusiaster. 

Doc Johnsons Vac-U-Lock Dual Density sæt er en solid investering for dig/jer som vil opgradere eller påbegynde jeres strap-on sortiment. Sættet tilbyder flere muligheder via dets komplette harness med dertilhørende aftagelige O- ringe og plugs, 3 superlækre dildoer og en bøtte med glidecreme. Disse 3 dildoer er lavet i det bedste medicinske silikone på markedet, og er skabt således at de optager kropstemperarturen hurtigt og dermed ligger sig tæt op af en ægte penis.

Sættet kan anvendes sammen med andre harness produkter og kan endvidere også sættes på sexmaskiner. Der medfølger yderligere end sexlegetøjsrens samt Vac-U-Powder, som er noget af det mest hygiejniske, man kan bruge til at rengøre produkterne med efter brug.

Kvaliteten af disse 3 dildoer er noget af det mest fantastiske ved dette produkt, og rigtig mange køber sættet udelukkende for at få de 3 fantastiske dildoer til deres sexmaskine.

Sættet henvender sig primært til den mere erfarne bruger, som enten er i besiddelse af en sexmaskine, eller som ynder at lege med harness og strap- on legetøj.

Sådan bruger du sættet

Vac-U-Lock Dual Density sæt – kan bruges til mange ting. Sættet er skabt til strap-on, hvor man få utroligt meget hygge. Men i takt med at det er Vac-U-Lock kan sættet også anvendes til din sexmaskine.

Det er et komplet sæt, hvilket vil sige, at der medfølger de elementer, du skal bruge til både inden, under og efter.

Der medfølger Vac-U-Lock pulver som du skal bruge en lille smule af inden du sætter dildoen på, dette gør at den lettere kommer af og på. Der medfølger ligeledes en glidecreme, som du let sprøjter på inden brug. Når I er færdige med at hygge jer, medfølger der ligeledes en rengøringsspray, som du sprøjter på dildoen og lader sidde i 1-2 min. Derefter skyller du efter i vand og tørre den/dem af.

Fantastiske Fordele: 

  • Harness kan bruges af begge køn, og kan justeres i op til 172 cm.
  • 3 superlækre dildoer.
  • Behageligt materiale.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme