Bestil nu og modtag i morgen

Svakom Trysta Rabbitvibrator

499,00 kr.

Elegant rabbitvibrator fra Svakom i en flot, lilla farve. Til dig, der ønsker hele pakken og vidunderlige orgasmer.

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En innovativ elsker til dine intime stunder 

Vil du gerne gøre mere ud af dine intime og sensuelle øjeblikke? Så bør du prøve Trysta fra Svakom. Denne rabbitvibrator stimulerer både dit g-punkt og din klitoris på samme tid og gør dine erotiske stunder endnu bedre!

Trysta har 7 hviskestille vibrationstilstande og 5 forskellige intensiteter, der gør din fornøjelse endnu bedre. Den ergonomisk formede g-punkts-spids tilbyder en ekstra massagekugle, der ruller op og ned, når den vibrerer indeni og gør din stimulering endnu bedre. Desuden er klitorisstimulatoren udstyret med en stimuleringsintensiv rifflet struktur.

Du skal blot indføre denne luksuriøse vibrator i vagina med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Du kan nyde Trysta alene, eller du kan bruge den sammen med din partner under f.eks. frækt forspil.

Denne vibrator er genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en opladningstid på 2 timer og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant udseende.
  • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris.
  • 7 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Spids med kugle for ekstra stimulering.
  • Fremstillet i behageligt og hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 18,6 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 127 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænkbeskyttet
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Svakom Trysta Rabbitvibrator

  1. Connie

    Elegant Vibrator 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen