🚚 Bestil nu og modtag i morgen

TENGA Flip Hole Black Masturbator

549,00 kr.

Til ham, der gerne vil opleve en sensuel oplevelse alene eller sammen med partneren!

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Den frække oplevelse til ham!

TENGA Flip Hole Black Onani er det næste trin inden for fremtiden for onani. Designet til at skabe en virkelig bedre og reel oplevelse. Målet med FLIP HOLE var at skabe det bedste mandlige onaniprodukt på markedet.

FLIP HOLE er ikke designet som en kunstig vagina, men den er designet til at give dig den bedste sensuelle oplevelse. Den har en forbløffende lækker indvendig form, hvor hver centimeter af den har en bestemt funktion. Dens fleksible beklædning med knapper muliggør total kontrol over din stimulering. FLIP HOLE er det første onaniprodukt, der kan åbne sig helt. Af denne grund er det virkelig nemt at rengøre og altid holde det hygiejnisk. Produktet leveres som standard med en prøve af alle tre Tenga-glidecremer.

Fantastiske Fordele: 

  • Designet til at skabe en virkelig og reel oplevelse
  • Nem at rengøre

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Information

  • Mærke: Tenga
  • Farve: Sort
  • Størrelse:
  • Materiale: