🚚 Bestil nu og modtag i morgen

The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

5.499,00 kr.

Den ultimative sexmaskine til ham. Med The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine kan du godt glæde dig til eksplosive orgasmer.

Ikke på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Din nye favoritelsker!

Tremblr Milking Sexmaskine er en ny og innovativ sexmaskine, der gør det muligt for dig at nyde en håndfri onani-session. Maskinen er designet til at give dig intens nydelse lige så længe, du har lyst og kan. Med denne maskine får du altid dejlig nydelse, som du styrer fra dine fingerspidser. Det bliver ikke nemmere!

Det bedste ved Tremblr er, at maskinen aldrig bliver træt eller keder sig. Maskinen kan forkæle din penis blødt, langsomt og sensuelt, eller den kan kneppe dig i en høj hastighed, som kan give dig en vanvittig klimaks. Du vil hurtigt opdage, hvorfor maskinen er navngivet Tremblr, når den efterlader dig rystende og skælvende.

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan vi kun anbefale dig, at du prøver Tremblr. Maskinen er støjsvag, og du vil derfor ikke opleve nogle akavede episoder med naboer, roomies eller tredje. Det er selvfølgelig kun, hvis du kan holde dine støn tilbage!

Maskinen er perfekt som en diskret onanimaskine, men kan også bruges som en fræk tilføjelse til din fetish-kollektion. For Doms er denne maskine altid villig til at give dig den nydelse, du fortjener. Med denne maskine kan du leve på kanten på en helt ny måde!

Bemærk, at modtagerhylstrene indeholder latex og må derfor ikke bruges, hvis du lider af latexallergi.

Fantastiske Fordele: 

  • Kommer med en robust og diskret bæretaske.
  • Trådløs fjernbetjening.
  • 180 slag i minutter ved tophastighed.
  • Justerbar pumpeeffekt.
  • Passer til 95% af alle penisstørrelser.
  • Har 3 modtagerstørrelser: (M, L, XL).
  • Indbygget elektrisk køleventilator til længerevarende brug.

Video