Bestil nu og modtag i morgen

Womanizer og We-Vibe Golden Moments Collection Sæt

1.599,00 kr.

Den bedste kombination af sexlegetøj til hende – indeholder både en Womanizer Premium samt en We-Vibe Chorus, så legen aldrig bliver kedelig!

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det bedste sæt til hende! 

Dette sæt er til hende, som gerne vil forkæles og have en sensuel oplevelse. Sættet indeholder en Womanizer Premium samt en We-Vibe Chorus. Her er der ingen grund til at gå på kompromis med din nydelse!

Womanizer Premium er et sexlegetøj, der virkelig forstår at stimulere din klitoris. Den har en Pleasure Air Technology​, som sender blide luftvibrationer, der suger og masserer på samme tid. Du kan lade legetøjet tage føringen og stille den på autopilot, og så vil den selv skifte mellem dens 12 forskellige intensitetsniveauer. Du skal bare give slip og lade Womanizer Premium klare jobbet for dig! Derudover har legetøjet en innovativ Smart Silence funktion, hvor produktet først starter, når det er i kontakt med dig. Dette sikrer en mere lydløs oplevelse, så du kan udforske dig selv på en mere diskret måde.

We-Vibe Chorus er et multifunktionelt sexlegetøj, som alle bør eje. Prøv det sammen med din partner! Find det rigtige sted for dig, og så bliver produktet i den position, du ønsker. Derudover har den en Squeeze Remote, som gør, at dens vibrationer kan justeres ud fra dig. Mærk vibrationerne blive mere intense, når du strammer sammen rundt om produktet. Du kan bruge legetøjet sammen med appen, hvor du også selv kan lave dine egne vibrationer og styre produktet fra din telefon. We-Vibe Chorus sikrer både stimulering af klitoris og g-punkt for at få den ultimative nydelse.

Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med We-Vibe Chorus.

Husk at bruge varmt vand kombineret med rengøring til sexlegetøj, når du er færdig for at sikre den mest hygiejniske oplevelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Både Womanizer Premium og We-Vibe Chorus er vandtætte – så du kan nyde dem alle steder.
  • Både Womanizer Premium og We-Vibe Chorus er genopladelige. Der medfølger USB-kabel.
  • Ideel til både par- og sololeg.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme