You2Toys Lust 3 Penisringe Rillet Sort

69,00 kr.

Sæt med 3 penisringe i en diskret sort farve. For en lang og hård erektion.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det perfekte sæt til ham!

Hvis du gerne vil imponere din partner med en fræk oplevelse i soveværelset, så burde du prøve disse penisringe fra You2Toys. Dette sæt med 3 penisringe giver dine erektioner imponerende resultater. Du får en hårdere og længerevarende erektion, der vil sende dig i orgasme-himlen.

De tre penisringe har frækt rillestruktur og kommer i forskellige diametre, så du selv kan vurdere, hvordan din nydelse skal være. Du kan bruge ringene enkeltvis eller i kombination. Ringene er også ideelle til afsnøring af testiklerne.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Hårdere erektion.
  • Bedre udholdenhed.
  • Forskellige diametre, så du selv kan vælge den størrelse, du bedst kan lide.
  • Kan bruges enkeltvis eller sammen.
  • Giver dig bedre orgasmer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

 
Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Mand
Diameter: 2,6, 3,0 og 3,5 cm
Materiale: Silikone