You2Toys Super Softie Dildo 17 cm

189,00 kr.

Superbehagelig dildo i transparent farve med lilla kerne. Perfekt til begynderen eller hende med lidt erfaring.

Kun 7 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En behagelig dildo til hende

Leder du efter en begyndervenlig dildo i et superbehageligt materiale? Så bør du prøve denne transparente dildo med en lilla fast kerne. Dildoen er perfekt til hende, der har ingen til lidt erfaring, og så vil den give dig masser af skøn nydelse, som du vil have lyst til at opleve igen og igen.

På trods af dildoens farve så har den stadig realistiske detaljer, der bidrager til en bedre stimulering. Glæd dig til at mærke dens udprægede glans, tydelige årer og faste testikler.

Dildoen har desuden også en praktisk sugekop/fod, der giver dig mulighed for at nyde håndfrie fornøjelser. Du skal blot sætte dildoen fast på en glat overflade som f.eks. et badeværelsesgulv eller et spejl. Perfekt til dig, der elsker at ride!

Du kan nyde denne fornøjelseskammerat enten alene eller sammen med en partner. Du vælger nemlig helt selv, hvordan du vil nyde denne dildo. Dildoen kan med fordel også bruges sammen med strap-ons grundet dens faste bund med sugekop. Derfor er dildoen også ideel til både vaginal og anal stimulering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækker og behagelig dildo.
  • Fremstillet i et superbehageligt materiale.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal stimulation.
  • Realistiske detaljer – for bedre stimulering.
  • Praktisk sugekop/fod – for hånfrie fornøjelser.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Transparent m. lilla kerne
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Længde: 17,5 cm
Indsættelig længde: 12,5 cm
Diameter: 2,6 – 3,6 cm
Materiale: Silikone og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme