🚚 Bestil nu og modtag i morgen

You2Toys Vibepad Håndfri Klitoris Vibrator

599,00 kr.

Leg dig til skønne, håndfrie orgasmer med den utraditionelle You2Toys Vibepad Håndfri Klitoris Vibrator.

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Rid på lystens bølger!

Mangler du det helt rigtige legetøj til at sætte stemningen derhjemme? Så prøv denne håndfri klitoris vibrator fra You2Toys. Placér dig over det unikke design, hvis kurver følger din anatomi og nyd vibrationer i 10 indstillinger via den trådløse fjernbetjening.

Vibepad er fremstillet i blød silikone, og så er den både opladelig og vandtæt. Innovativ vibro-pude med 2 motorer og 2 anatomisk formerede stimuleringsbølger, der er perfekt tilpasset vagina, klitoris og anus. Vibepad er særlig brugervenligt: det placeres på en stol og kan derefter nydes håndfrit, mens du sidder på det. Også velegnet til stimulering af testikler og perineum.

Hvis du vil gøre legen endnu frækkere, så tag din Vibepad med dig ud i badet. Brug den eventuelt i brusebadet eller under boblerne i badekaret. Denne klitorisvibrator er nemlig vandtæt og åbner derfor op for nye og spændende muligheder for fræk stimulering!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 forskellige indstillinger.
  • Kan bruges håndfrit.
  • Enormt brugervenlig.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.
  • USB-ladekabel medfølger.
  • Behageligt materiale.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video

 

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Rosa
God til: Kvinde
Størrelse: 29 cm
Diameter: 20,7 cm
Opladetid: 120 m
Brugstid: 130 m
Med vibrator: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel), fjernbetjening 1 x A23-batteri
Materiale: Silikone med PU-belægning