Black Friday 2024

Så blev det endelig Black Friday, og det fejrer vi selvfølgelig også her på Private Play, hvor vi har masser af spændende tilbud klar til dig, der kan inspirere jer i soveværelset. Om du køber til privat brug eller til veninden, der trænger til lækker selvforkælelse, så er vi sikre på, vi har noget til dig! 

Hvorfor fejrer vi Black Friday?

Du har måske hørt om “Black Friday” før, men ved du, hvad det er, og hvorfor vi overhovedet har det i Danmark? Denne dag er en amerikansk tradition, som finder sted årligt – faktisk dagen efter USA’s nationale helligdag kaldet Thanksgiving. For mange er “Black Friday” anset som værende et startskud på decemberens julehandel, og du vil her bemærke, at mange forretninger kører med kanongode tilbud, som tiltrækker masser af kunder. “Black Friday” er derfor en dag, hvor forretningernes omsætningstal vil blive sorte – hvorfor navnet, da kunderne køber stort ind. 

Det har taget danskerne nogle år at tage denne tradition til sig, da det netop er en amerikansk tradition. For nogle år siden kunne det ses, at mange forretninger ikke valgte at deltage i denne tradition, men i dag er Black Friday anset som værende en af de største handelsdage i Danmark! Mange bruger denne dag til at spare penge på hvidevarer, tøj eller andet godt, men grundet den popularitet, der er kommet i forbindelse med dagen, kan du også spare penge på meget mere end blot det førnævnte. Vi har derfor, hos Private Play, også taget denne handelsdag til os og fundet lækre tilbud på udvalgte varer til dig. 

Du har aldrig haft en bedre undskyldning til at købe sexlegetøj

Hvis du mangler en god grund til at købe masser af sexlegetøj, så får du den nu. Spar masser af penge, når du køber enten dit første sexlegetøj eller bare udvider din kollektion. Hos Private Play kan du spare helt op til 75% på udvalgte produkter, så du får ikke en bedre undskyldning for at gå shop-amok. Om du står og mangler en ny vibrator eller bare gerne vil finde noget forførende lingeri til erotiske nætter i fremtiden, så er vi sikre på, at vi har noget, der kan friste dig. 

Hvis du selv mener, at du har alt det, du har behov for i din kollektion, så er der ingen, der siger, at du ikke kan benytte vores kanongode tilbud. Det kan være, at din veninde har fødselsdag i den nærmeste fremtid, eller at du gerne vil gøre din næste julefrokost mere spændende. Du kan lige så godt drage nytte af de mange tilbud, der kører på vores hjemmeside på Black Friday og spare penge.  

Vi har også gjort Black Friday endnu nemmere for dig. Du behøver ikke at bekymre dig om lange køer hos os, da alt kan klares online. Du sætter dig blot til rette og udforsker vores hjemmeside. Hvis vores tilbud ikke virker fristende nok, så har vi naturligvis stadig masser af andet frækt legetøj eller lingeri, som du er mere end velkommen til at tjekke ud. 

Private Play ønsker dig en god Black Friday!

Vi håber, du finder en masse inspiration på vores hjemmeside til soveværelset. Vi bestræber os på, du skal få den bedste oplevelse, når du handler hos os. Vi, fra Private Play, ønsker dig en god Black Friday og håber, at du vil handle hos igen i fremtiden. 

Husk, vi sender med diskret forsendelse, så du ikke skal bekymre dig om, at andre ved, hvad du har brugt dine penge på. Du kan få leveret din pakke til døren eller til den nærmeste pakkeudlevering. Der vil heller ikke stå Private Play på din kontoudskrift, men derimod YALP ApS, så du kan handle helt diskret. Vi bestræber os på, at du får din pakke dagen efter, men du kan opleve forsinkelser hos PostNord i forbindelse med Black Friday. Du har stadig fuld returret på de produkter, du køber, hvis du skulle gå hen og være utilfreds eller fortryde dit køb. Har du spørgsmål omkring tilbud, produkter eller andet, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt kundeservice på mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig!